Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

Activitate 1 – Workshop apicultură în teritoriul GAL “Valea Somesului” , în cadrul proiectului 19.3 B “Promovare producători locali, tradiții și cultură în teritoriile GAL Colinele Prahovei și GAL Valea Someșului”

17.05.2021 – 19.05.2021

Activitate 1 Workshop apicultură în teritoriul GAL “Valea Somesului”, în cadrul proiectului 19.3 B “Promovare producători locali, tradiții și cultură în teritoriile GAL Colinele Prahovei și GAL Valea Someșului”.

Activitatea a fost desfășurată în teritoriul GAL “Valea Somesului”, în stupina unui apicultor local.

Apicultorii celor două GAL-uri au beneficiat de informații esențiale cu privire la colectarea polenului (pregătirea , ambalarea , depozitarea și pregătirea spre vânzare). De asemenea , aceștia au fost și in vizită pe teren pentru a vedea practic cum se colectează polenul . Iar la sfârșit s-a vizitat și căsuța cu aer de stup – model de buna practică în apicultură.