Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

INTALNIRE AD-HOC COMUNA BANESTI, SAT URLETA JUDETUL PRAHOVA DIN 24 MARTIE 2017

In data de 24 martie 2017, Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Prahovei’’ a organizat o intalnire AD-HOC, in comuna Banesti, Sat Urleta, incepand cu ora 10:00. Intalnirea a fost adresata partenerilor publici care fac parte din Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Prahovei’’, si a avut ca scop diminuarea problemelor in contractarea fondurilor europene pe masurile adresate lor.

De asemenea au fost prezenti Dl. Dragos Pana si Dna. Lucaci, reprezentanti ai CRFIR Targoviste, departamentul SIBA, care au raspuns cu promptitudine tuturor intrebarilor adresate de catre cei prezenti. Intalnirea a avut un impact puternic informativ deoarece s-au abordat subiecte atat pe masurile specifice GAL in special masura M7/6B ,,Dezvolatrea infrastructurii si serviciilor de baza in teritoriul GAL’’ dar si referitoare la Programul National de Dezvoltare Rurala.