Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova – Telefon / fax 0244.362.145 – www.colineleprahovei.ro – E-mail office@colineleprahovei.ro

INTALNIRE AD-HOC , COMUNA FLORESTI , JUDETUL PRAHOVA DIN DATA DE 28 iunie 2017

In data de  28 iunie 2017 Grupul de Actiune Locala ,, Colinele Prahovei” a organizat o intalnire AD-HOC care a avut loc in comuna Floresti , la Sediul GAL incepand cu ora 14:00.

Intalnirea a fost adresata partenerilor publici din GAL ,,Colinele Prahovei” avand ca scop stabilirea stadiului proiectelor, pe care fiecare unitate administrative teritoriala membra , intentioneaza sa-l depuna  in cadrul sesiunii active nr.1 pe anul 2017 pe masura M7/6B,, Dezvoltarea infrastructurii si serviiciilor de baza in teritoriul GAL” .

 Reprezentantii GAL si-au propus sa sprijine  UAT-urile  prin informatii necesare diminuarii problemelor in accesarea fondurilor europene , dar si pentru a le prezenta documentele necesare intocmirii fiecarui tip de proiect.

Dl. Ionita Ion, Primar al Comunei Varbilau, si-a prezentat intentia de a asfalta un drum prin intermediul GAL, ceea ce presuspune o viitoare modificare a SDL.