Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova – Telefon / fax 0244.362.145 – www.colineleprahovei.ro – E-mail office@colineleprahovei.ro

INTALNIRE ANIMARE-INFORMARE COMUNA ALUNIS, JUDETUL PRAHOVA, 30.01.2017

           Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Prahovei’’ a organizat o intalnire de animare-informare  care a avut loc in comuna Alunis in incinta Caminului Cultural, incepand cu ora 14:00.

            Intalnirea a inceput in jurul orei 14:30 datorita conditiilor meteo nefavorabile care au ingreunat traficul.

           In cadrul intalnirii s-au prezentat atat teritoriul GAL, cat si masurile cuprinse de acesta in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala pentru actuala perioada de programare. S-au adresat intrebari pentru masurile M2/6A, indeosebi agricultura ecologica (certificata sau in conversie ), achizitia de puieti si cheltuieli generate de plantarea acestora. De asemenea, masura M4/6A a reprezentat interes mai ales in ceea ce priveste furnizarea de servicii dar si activitatile de productie si agroturismul.

            Personalul GAL a raspuns prompt la toate intrebarile adresate, iar toti cei prezenti au primit materiale informative GAL.