Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

INTALNIRE ANIMARE-INFORMARE COMUNA ARICESTII RAHTIVANI, JUDETUL PRAHOVA, 25.01.2017

           In data de 25 ianuarie 2017 Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Prahovei’’ a organizat o intalnire de animare-informare  in comuna Aricestii Rahtivani, in Sala de Consiliu a Primariei, incepand cu ora 14:00.

          Intalnirea s-a desfasurat interactiv deoarece la inceput au fost prezente numai cateva persoane, acestea venind pe parcurs. De aceea prezentarea Strategiei de Dezvoltare Locala  a GAL, impreuna cu masurile a durat aproximativ 3 ore.

          S-au adresat numeroase intrebari referitoare la intensitatea sprijinului pentru fiecare masura, calendarul estimativ de lansare al sesiunilor de proiecte sau posibilitati de finantare pentru unele idei de afaceri ale celor prezenti. Dl primar Cristea s-a interesat de pasii pe care trebuie sa-i faca pentru finantarea proiectului pe care comuna il are in vedere a fi depus.