Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

INTALNIRE ANIMARE-INFORMARE COMUNA COSMINELE, JUDETUL PRAHOVA, 30.01.2017

In data de 30 ianuarie 2017 Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Prahovei’’ a organizat o intalnire de animare-informare  care a avut loc in comuna Cosminele la sediul Primariei, incepand cu ora 09:30.

              S-au prezentat masurile specifice, punandu-se accent pe masura M1/1C, care isi propune sa realizeze cursuri de formare profesionala si informare, de catre persoane calificate in agricultura.

O alta masura care a fost dezbatuta a fost masura M6/6B ,,Incurajarea activitatilor recreative si competitive in teritoriul GAL’’ care se adreseaza micro-intreprinderilor si intreprinderilor mici constituite conform legislatiei in vigoare. Cheltuielile eligibile pentru aceasta masura sunt de minim 50%, cu posibilitati de majorare la maxim 90%.

Echipa GAL a raspuns tuturor intrebarilor adresate. Persoanele prezente au primit materiale informative GAL ,,Colinele Prahovei’’.