Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

TARGUL DE TOAMNĂ, COMUNA MĂGURENI, JUDEȚUL PRAHOVA 28-29 OCTOMBRIE 2017

Grupul de Actiune Locală ,,Colinele Prahovei” a participat în datele de 28 și 29 octombrie 2017 la Târgul de Toamnă  din Comuna Măgureni, județul Prahova.

Primaria și Consiliul Local Măgureni a organizat ,,Târgul de Toamnă” pentru cetațenii comunei Măgureni , eveniment ce atrage în fiecare an numeroase persoane și din zonele învecinate. Evenimentul a avut scopul de a promova micii producători locali ce și-au amenajat standuri în cadrul târgului  cu produse alimentare și nealimentare . În cadrul târgului au debutat pe scena și micii artiști ai comunei Măgureni ce au prezentat mai multe dansuri populare .

Grupul de Acțiune Locală ,,Colinele Prahovei” a fost reprezentat de doamna Danciu Luminița și doamna Coman Iuliana care au distribuit pliante informative GAL, ce cuprind măsurile finanțate în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala.