Image Map
Grupul de Acțiune Locală COLINELE PRAHOVEI – Sediu : sat Floreşti, comuna Floreşti, str.Principală, nr.604A, cod postal 107255, judeţul  Prahova; Telefon / fax 0244.362.145, www.colineleprahovei.ro, E-mail office@colineleprahovei.ro

”PRODUSE ȘI TRADIȚII DIN TERITORIUL GAL COLINELE PRAHOVEI” – EVENIMENT CULTURAL CU UN IMPACT POZITIV DEOSEBIT ÎN RÂNDUL COMUNITĂȚII GAL ”COLINELE PRAHOVEI”


Asociația GAL Colinele Prahovei a organizat în data de 6 octombrie un eveniment cultural numit  ”Produse și tradiții din teritoriul GAL Colinele Prahovei”, ce a avut ca scop susținerea tinerilor din mediul rural care pot face ceva deosebit pentru comunitate promovând în special în rândul acestora portul si dansul traditional. La eveniment au participat peste 240 de tineri artisti din Orasul baicoi, Comuna Alunis, Comuna Banesti, Conuma Cocorastii Mislii, Comuna Cornu, Comuna Magureni, Comuna Scorteni, Comuna Valcanesti si Comuna Varbilau care au uimit cu talentul lor.
Alaturi si la inaltimea asteptarilor au fost si producatorii locali, peste 35, care au oferit produse de calitate.

”Pentru noi a fost un inceput in a ne promova ce avem mai frumos in teritoriu. Ne dorim sa continuam cu si mai multa forta in anii ce vor urma.

Multumesc voluntarilor si colegilor mei care au facut o munca minunata: Danciu Luminita, Betina Vlaicu, Maria Valentina, Simona Rotaru, Alexandra Mihai, Andrei Zmau, Zmau Razvan, Florin Brebeanu, Andrei Manole, Radu Razvan-gabriel , Mateescu Dumitru si Gabriel Dinu.

Multumesc si Mihaela-andreia Ionescu si Clubului Yellow Blue Wings pentru treaba minunata care au facut-o alaturi de echipa lor si ideea geniala de a lansa o asemenea competitie!.”

Ioana Brebeanu – Manager GAL Colinele Prahovei


Publicată de Biciclim Pe Colinele Prahovei pe Duminică, 6 octombrie 2019

Publicată de Biciclim Pe Colinele Prahovei pe Duminică, 6 octombrie 2019

https://www.facebook.com/BiciclimPeColinelePrahovei/videos/727920897634127/?t=2